Plantebaseret fars på Fava bønner til Veganere

  • Fava bønner (hestebønner) en nordisk bønne, som dyrkes i DK, Finland og Sverige.
  • Fava bønner er rige på protein og kostfibre.
  • Fava bønner kan anvendes som all andre bønner, også som supplement til kød. 

100% Plantebaseret

Sammenlignet med soya veganske tilbud har fava hønen næsten samme indhold af protein, kulhydrater, og fibre, men væsentllgt mindre fedt.

  • Hakis "Original" kan bruges som køderstatning på Pizza, i Lasagne, og Pasta retter, eller hamburger m.v.
  • Hakis "Original" plantebaseret farskød (forkogt) som kan varmes, steges, eller bruges direkte i maden 
  • Proteinrig- vegetarisk - glutenfri- uden soya 
  • Opbevares i køleskab ved +2-5 grader C Holdbarhed 4 uger fra produktions dato - åbnet 2 døgn på køl

Ingredienser/Indhold

Fava bønner (hestebønner (52%), vand, ærteprotein, rapsolie, modificeret stivelse, ioderet salt (0,65%), melasse, grønsags­ekstrakt (løg), farvestof (sukkerkulør) stabilisatorer (E460, E461), vækstfibre, sort pepper.

Opskrifter

20 stk Häkis ”Original” bønne hapsere

  • 1 skive frossen butterdej 
  • 20 grønne oliven
  • 10 artiskokker på dåse
  • 10 Tørrede tomater
  • 2 hvidløg 
  • 2 spiseskefulde vand
  • 1 pakke med fetaost
  • 1 pakke Häkis ”Original” bønnefars

Tø butterdejen op. Bland oliven, artiskokker, soltørrede tomater, skrællet hvidløg og vand i en blender. Bland, indtil du får en glat dej. Rul dejen ud til en tynd plade. Spred den blendede blanding ud på dejen. Skær fetaosten i tern og drys det sammen med Häkis ”Original” bønnefars ud på djene. Rul dejen op til en pølse og skår den ud i 20 skiver. Læg skiverne på en bageplade og bag herefter ved 200 °C i 15-20 af Minutter.

Barberque-Kebab

4 portioner

  • 200 g kartofler
  • 1 pkt (250 g) Häkis ”Original” bønnefars
  • 2 spiseskefulde barberque mix
  • 2 æg
  • 2 spiseskefulde tomatpasta
  • Olie til stegning

Kog kartoflerne og lad dem køle af. Skræl og riv kartoflerne i en skål. Rør bønnefarsen, æggene og tomatpasta og barberque mix sammen. Rør, indtil du har en glat blanding. Form massen med våde hænder til ca. 10 cm lange kebab. Læg dem på grill ræst eller pande og steg over medium varme Indtil overfladen er smuk brun. Serveres med grøntsager eller salat.
Tip: du kan tilberede vegansk Kebabs ved at udelade æg.

Produceret i
Finland for Verso Foods Oy
Jaakonkatu 2, 
01620 Vantaa 
www.versofood.fi